Over ons

vanBeurden Professional is een familiebedrijf dat ruim 30 jaar geleden op professionele wijze is begonnen in de zonnebranche. Intussen beslaat het vanBeurden Professional portfolio diverse takken van de beauty- en wellnessbranche. Dit dynamische bedrijf is uitgegroeid tot een echte marktleider.

De onderneming wordt met veel gedrevenheid gerund door Albert en Mariët van Beurden. Hun sleutel tot succes? Een alerte kijk op innovaties, in combinatie met de hoge betrokkenheid die ze met hun klanten en partners hebben. Wat door velen uit de industrie wordt gezien als iets bijzonders, vindt het ondernemersduo een klantgerichte service die niet meer dan normaal is.

vanBeurden Professional was Nederlands eerste importeur die zonneapparatuur met collageenlampen aanbood. Dit heeft heel wat positieve beweging met zich meegebracht, aangezien dit voorbeeld door veel leveranciers is opgevolgd.

De klantenkring van vanBeurden groeit nog steeds, te danken aan een goede prijs/kwaliteit verhouding. Na een vrijblijvende voorlichting, maatwerkadvies, en een scherpe offerte volgt een snelle, correcte levering. Hierna verdwijnt vanBeurden Professional overigens niet uit het oog van de klant. vanBeurden blijft de klant ondersteunen met advies, marketingmateriaal, gratis (verkoop)trainingen en actuele kennis.

“Voor ons is succes meer dan alleen een apparaat of product plaatsen.” Een samenspel dat omzet genereert en tevreden klanten oplevert - welkom bij vanBeurden!